Opfrissen voor de lente: Ontdek de essentiële huidverzorgingsproducten

Met de lente in aantocht, is het tijd om je huidverzorgingsroutine ook een lenteschoonmaak te geven!

In de winter gebruiken we graag rijke crèmes voor de drogere huid, scrubben we minder, smeren we ons slechts 1 x per dag opnieuw in met SPF, …etc. Je voelt me al aankomen, tijd voor verandering!


Maak in de lente de keuze voor energizing skincare: producten doordrenkt met krachtige antioxidanten en vitamines die je huid beschermen en intensief hydrateren. Met de zonnigere dagen in het verschiet (let’s hope) wordt een dagcrème met SPF nog crucialer, en je wilt de lente doorkomen met hydraterende, kalmerende en verzorgende huidverzorging.
Welke skincare raden wij aan en waarom is het zo belangrijk? We vertellen je er graag alles over!

 

01. Verfrissende reiniging voor de lente

De ‘Gentle Cleanse’ bevat milde reinigingsmiddelen en gevoelige ingrediënten die zijn geoptimaliseerd voor een zachte maar grondige reiniging. Het lichtgewicht reinigingsschuim zorgt ervoor dat je huid volledig verfrist, gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt, waardoor het de perfecte reiniger is voor de lente.

02. Voed je huid met een krachtig serum

Op zoek naar een ware antioxidantensensatie? Het ‘C Tetra’ serum is een veelzijdig serum dat je huid in topconditie brengt. De combinatie van vitamines C en E voedt en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, vermindert pigmentatie en hydrateert de droge huid. Deze in vet oplosbare vitamines bieden uitzonderlijke antioxidante bescherming tegen vrije radicalen en stimuleren de collageenproductie voor een jeugdige uitstraling. Kortom, dit voedende, hydraterende en verzorgende serum mag niet ontbreken in je lente-routine!

03. Beschermende dagcrème voor de lente

De ‘Daily Radiance Vitamin C’ is een absolute must-have voor de lente! Deze dagcrème bevat niet alleen SPF30, maar is ook rijk aan vitamine C. Hierdoor beschermt en verzorgt de crème je huid optimaal tijdens de lente. Vitamine C helpt schade door de zon te voorkomen en bestrijdt vrije radicalen, wat fijne lijntjes en rimpels helpt voorkomen. Daarnaast biedt de crème hydratatie dankzij hyaluronzuur en extra bescherming dankzij vitamine E. Kortom, met zijn lichte structuur is deze dagcrème perfect voor de lente en biedt het alle bescherming tegen de zonnestralen die je nodig hebt!

04. Aanpakken van hyperpigmentatie in de lente

Hoewel het heerlijk is om van de zon te genieten, is het belangrijk om dit met mate te doen en je huid goed te beschermen. Heb je overdag toch zonschade opgelopen? Dan is het essentieel om je huid 's nachts te laten herstellen. Het ‘Crystal Retinal’ serum is een nachtserum dat niet alleen het nachtelijke herstelproces bevordert, maar ook hyperpigmentatie voorkomt, je huid egaliseert & verheldert en tekenen van huidveroudering tegengaat. Combineer dit met de Advanced Night Restore nachtcrème voor een stralende look iedere ochtend.

05. Water, water, de rest komt later

De dehydraterende effecten van winter en kou beperken zich niet tot de huid, maar heeft zijn impact op het hele lichaam. Zorg daarom voor voldoende hydratatie door water en lichte kruidenthee te drinken, zoals groene thee met gember of citroen, om je lichaam te zuiveren. Voeg ook hydratatie toe aan jouw skincare met het ‘Hydr8 B5’ serum, Medik8’s best verkopende hydraterende serum. Een optimale mix van hydraterende ingrediënten zorgt ervoor dat de huid serieus wordt gehydrateerd van de diepste lagen tot aan de oppervlakte. Verrijkt met vitamine B5 om de waterretentie en regeneratie van de huid te verbeteren, wordt de huid vol en merkbaar gehydrateerd.

05. Zijdezachte benen voor de lente

Skincare gaat verder dan alleen gezichtsverzorging en wie wil er nu geen zijdezachte benen in een kleed of rokje! Daarom raden we ook de ‘Smooth Body Exfoliation Kit’ aan voor de lente. Met deze kit zeg je gedag tegen droge benen dankzij een driefasenbenadering die de lichaamshuid glad en zacht maakt. De kit bevat een dubbelzijdige scrubhandschoen, een body scrub op basis van moringaboter en de smooth body lotion om je ritueel mee af te sluiten. De snel absorberende lotion maakt gebruik van krachtige exfolianten om dode huidcellen te verwijderen en de huid te voeden, waardoor je huid er stralend uitziet in de lentezon.

06. Stralende huid met Hydravacuum

Hoewel een dagelijkse huidverzorgingsroutine essentieel is en voor 70% van jouw resultaat zorgt, mag je een behandeling in het instituut niet helemaal uit het oog verliezen.
Onze tip? Probeer de Hydravacuum in combinatie met Dermaplaning voor een directe glow. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en haartjes, en geeft je een zijdezachte, frisse huid. Met toevoeging van boosters, LED therapie en een algenmasker bij de Hydravacuum wordt je huidbarrière versterkt en celvernieuwing gestimuleerd voor een stralende teint.

Zie ik je binnenkort? Klik dan hier voor jouw afspraak!

Vele lente-groetjes!

Team Moremi

Vorige
Vorige

Acne face map

Volgende
Volgende

Stralend de Winter Door: De ultieme checklist voor een gezonde huid