Chocolate & Champagne Facial: De Meest Lekkere Verwennerij voor je Huid!

Welkom bij de Chocolate & Champagne Facial, de behandeling waarbij luxe, ontspanning en huidverbetering samenkomen in een hemelse ervaring voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidjes kunnen meegenieten van deze smakelijke verwennerij!

Stel je voor: de verrukkelijke geur van chocolade die je neusgaten prikkelt terwijl je huid geniet van de magie van bruisende bubbels. Klinkt als een droom, toch? Nou, bij onze Chocolate & Champagne behandeling is het werkelijkheid. De combinatie van het Cocoa Enzyme masker & de Oxygen Rx doodt de vervelende P. acnes bacterie, kalmeert roodheden, pakt rosacea en couperose aan en brengt op een veilige manier zuurstof aan je huid, wat zorgt voor maximale voordelen! Het resultaat? Een heldere en stralende teint die je doet stralen van binnen en van buiten.

Werking van de behandeling

Laten we eens kijken naar de smakelijke ingrediënten die deze behandeling zo speciaal maken:

1. Cocoa Enzyme: Geniet van de heerlijke geur van chocolade tijdens het enzymenmasker. Dit masker bevat pure chocolade, rijk aan antioxidanten uit rauw cacaopoeder. Deze antioxidanten:

  • Beschermen je huid met krachtige antioxidanten

  • Stimuleren het genezingsproces

  • Helpen bij het verwijderen van opgebouwde keratine (= maakt de huid taai & waterafstotend. Bv. bij eeltvorming neemt het aantal cellen met keratine sterk toe.)

  • Bieden ontstekingsremmende voordelen tegen P. acnes, wat zorgt voor een zichtbaar verbeterde huid, elke dag opnieuw.

2. Oxygen Rx: De Oxygen Rx behandeling zorgt voor een verfrissende stroom van pure zuurstof op je huid. Deze stap:

  • Stimuleert de bloedcirculatie voor een gezonde gloed

  • Bevordert de celvernieuwing (anti-age)

  • Resultateert in een gehydrateerde en gerevitaliseerde huid

  • Kalmeert geïrriteerde huid en helpt roodheid te verminderen (werkt vaatvernauwend)

Het resultaat?

Wat kun je verwachten na deze smakelijke behandeling?

  1. Verbeterde huidtextuur: Zachte exfoliatie verwijdert dode huidcellen en verfijnt de huidtextuur.

  2. Stralende teint: Zuurstoftherapie verheldert de huid door oppervlakkige pigmentatie aan te pakken en verhoogt de energie van je huid voor een frisse, jeugdige uitstraling.

  3. Kalmerend: Vermindert roodheden, kalmeert geïrriteerde huid en vernauwt de bloedvaten.

  4. Ontstekingsremmend: Cocoa Enzyme vermindert ontstekingen en kalmeert de huid.

Nazorg

De Chocolate & Champagne Facial kan op ieder moment van het jaar en is geschikt voor ieder huidtype, zonder contra-indicaties. We passen alleen op bij het innemen van bloedverdunners. Voor deze behandeling is er geen herstelperiode nodig, wat betekent dat je direct na de behandeling make-up kunt aanbrengen en je normale activiteiten kunt hervatten. Bescherm jezelf wel na élke huidverbeterende behandeling (en eigenlijk altijd…) met een zonnefilter!

Boek nu!

Dus, waar wacht je nog op? Geef je huid de verwennerij die het verdient en boek vandaag nog onze Chocolate & Champagne Facial. Laat je zintuigen prikkelen door de zoete geur van chocolade en ervaar het heerlijke gevoel van bruisende bubbels op je huid. Een explosie van lekkere geuren en een zijdezachte huid – dat wil je toch niet missen? 🍫🍾🥂✨

 
Volgende
Volgende

Het verschil tussen SPF30 en SPF50